Piața Traian din Timișoara, „eliberată” de căsuțele din lemn. Unde au fost...

Piața Traian din Timișoara, „eliberată” de căsuțele din lemn. Unde au fost mutate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-980639677">

Una dintre primele decizii luate de directorul general de la Piețe SA, Liviu Cocean, a fost cea de sistare a activității pentru căsuțele de la „Târgul de produse tradiționale” din Piața Traian.

„Am evidențiat atunci motivele ce țin de eficiența economică, dar mi-am exprimat și convingerea că putem găsi o «casă» mai potrivită pentru acest frumos ansamblu, o locație care să asigure beneficii atât cetățenilor și comercianților, cât și societății noastre”, a transmis Liviu Cocean.

Iată că în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o operațiune în mare viteză, s-a reușit mutarea tuturor căsuțelor din Piața Traian în apropiere.

„Doresc să le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor care ne-au ajutat începând cu STPT, SDM și nu în ultimul rând Poliției Locale Timișoara. Aceste căsuțe vor funcționa de acum înainte ca parte componentă a Pieței Badea Cârțan”, a mai precizat directorul general al societății Piețe SA, Liviu Cocean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.