Fetele nu au dezamăgit: Politehnica Femina a câştigat la Baia Mare

Fetele nu au dezamăgit: Politehnica Femina a câştigat la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Ieri, într-o zi în care toate echipele masculine de seniori din Timişoara au pierdut, Politehnica Timişoara în varianta feminină a obţinut totuşi un succes în elită. Alb-violetele s-au impus cu 4-1 pe terenul celor de la Fotbal Feminin Baia Mare în jocul din runda a 4-a.

Roxana Dovîncescu a deschis scorul cu o lovitură de cap din centrarea Denisei Hațegan în minutul 7. Florentinei Ancăș a înscris apoi pentru 2-0 în debutul părţii secunde, dar şi gazdele au redus imediat din diferenţă în minutul 58, prin Indrei. Ultimele două reuşite au fost ale Cristinei Sucilă şi Melisei Șodinca (min. 81 şi 85).

„Am mai trecut un hop, am obținut trei puncte importante. Am avut un meci dificil mai ales prin faptul că am fost obligați să improvizăm, să folosim jucătoare care nu au foarte multă experiență sau să jucăm cu jucătoare care nu au jucat până acum în meciuri oficiale pe anumite posturi, de exemplu Larisa Grigore vârf de atac.


Însă, am făcut un joc bun, echipa a crescut ca și posesie, ca și consistență în joc. Începem să vedem în joc traseele pe care le lucrăm la antrenamente, mi-au plăcut foarte multe lucruri. Avem de lucrat însă la atitudine, la mentalitate, la tranziții. Au fost momente în care am făcut tranzițiile foarte lent și am permis echipei din Baia Mare să aibă contraatacuri care puteau să devină periculoase. Una peste alta, sunt trei puncte importante, este o victorie frumoasă, am marcat mult și mai puteam să marcăm. Încă aștept mai mult de la jucătoarele senioare cu experiență, dar cred că suntem pe un drum bun și sper ca în meciurile următoare jocul nostru să fie și mai bun, mai consistent și automat vor veni și rezultatele” a declarat managerul Mirel Albon, are azi îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Pentru Politehnica Femina, deşi trebuia să fie o pauză în weekend, runda a şasea a fost devansată şi echipa va avea o nouă deplasare, la Bucureşti, pentru jocul cu: AFC Fair Play Joc Cinstit

Deși urma o pauză competițională, etapa a 6-a, programată inițial pentru 14 octombrie, a fost devansată pentru 3 octombrie. Prin urmare, duminica aceasta Politehnica Timișoara va juca în deplasare la București în compania echipei Fair-Play. Alb-violetele sunt deocamdată pe locul 6, cu şase puncte din patru jocuri.

ACS Fotbal Feminin Baia Mare: 1. Kriszta Haim (30. Patricia Ardelean) – 18. Camelia Daneliuc, 10. Dariana Indrei, 3. Gabriela Țițu, 22. Alexandra Buftea, 7. Laura Desmerean, 6. Diana Butuza, 14. Denisa Olar, 9. Paula Gavriș, 11. Georgiana Marița (8. Bianca Lazăr), 20. Patricia Șpan (26. Denisa Șut). Antrenor: Octavian Dragomir.

Politehnica Timișoara: 12. Rebeca Pavel, 14. Anda Jivan, 5. Teodora Meluță (cpt.), 15. Denisa Hațegan, 6. Denisa Heisu, 4. Cristina Codrescu (13. Adina Rognean), 27. Roșie Genoveva (24. Cristina Sucilă), 10. Nikoleta Kurja (2. Anca Dobai), 7. Florentina Ancăș, 11. Larisa Grigore (23. Melisa Șodinca) , 20. Roxana Dovîncescu (19. Andreea Șepețan). Antrenor: Mirel Albon

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.