Politehnica are o misiune dificilă, în Cupă, la Slobozia. Dorin Toma: „Din...

Politehnica are o misiune dificilă, în Cupă, la Slobozia. Dorin Toma: „Din nou o deplasare lungă şi grea”

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara se vede cu şansa a doua într-un duel cu colega Unirea Slobozia. Ialomiţenii au început bine campionat şi nu acelaşi lucru se poate spune despre alb-violeţi. Mai mult, este deja a patra deplasare stagională a bănăţenilor până în colţul de sud-est al ţării în circa o lună şi jumătate. Jocul contează pentru 16-imile Cupei României.

„Ne aşteaptă din nou o deplasare lungă şi grea.


Cu o echipă, Unirea Slobozia, bună a campionatului, cu un parcurs foarte bun până acum şi bineînţeles că nu vom avea un meci uşor… Din păcate ultimul joc ne-a lăsat din nou un gust amar, un joc pe care puteam să-l gestionăm cu totul altfel, dar din păcate ne-am văzut iar învinşi pe final. Nu avem cel mai bun moral în acest moment, dar trebuie să trecem peste, jucătorii sunt puternici şi până la ora jocului din Cupă sper să-şi revină. Luăm în serios meciul şi adversarul şi vom încerca să aliniem cea mai bună echipă pentru acest joc”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

Aflat sub presiune, tehnicianul alb-violeţilor spune că nu va apela neapărat la mulţi jucători care nu evoluează în mod obişnuit în Liga 2: „Normal că în meciurile de Cupă mai dăm minute şi altor jucători, dar pentru noi important este să trecem cât mai repede peste aceste eşecuri din ultimele minute şi să facem un joc bun şi să omogenizăm, de asemenea, lotul. Vom face schimbări doar dacă sunt probleme la anumiţi jucători sau dacă unii se resimt după jocul din campionat”.

De partea cealaltă, trupa lui Adrian Mihalcea, cu 12 puncte şi loc 7 în campionat, are un moral mult mai bun şi e dată ca favorită la casele de pariuri. Partida Unirea Slobozia – Politehnica Timişoara se dispută mâine, de la ora 16.30, în manşă unică pe terenul ialomiţenilor pentru un loc în optimile competiţiei K.O.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.