Politehnica a mai realizat un transfer înainte de meciul din Cupă. Fiul...

Politehnica a mai realizat un transfer înainte de meciul din Cupă. Fiul unui fost internaţional român a semnat cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a mai mutat o dată pe piaţa transferurilor. Fundaşul Răzvan Prodan, fiul regretatului „Didi” Prodan, a semnat pe doi ani de zile cu echipa alb-violetă din Liga 2.

Prodan (21 ani) a schimbat destul de multe echipe până acum, dar nu a primit şanse reale la grupări precum „U” Cluj sau Viitorul. S-a născut în Scoţia, când tatăl său era jucătorul lui Rangers.


Au existat griji că ar fi moştenit problemele medicale ale lui Daniel Prodan. A evoluat însă în Liga 2 pentru Daco-Getica şi chiar a marcat într-un duel cu actuala echipă, un 0-1 pe „Dan Păltinişanu” la începutul stagiunii 2019-20, rezultat anulat după retragerea bucureştenilor din competiţie. În sezonul trecut are opt meciuri în „C”, două la Ulmu şi şase la FC Voluntari II, satelitul prim-divizionarei ilfovene. E un fundaş central, ca tatăl său, înalt şi cu potenţial.

„Mă bucur că am ajuns la un club de tradiţie, cu foarte mulţi suporteri. E echipa fanion a oraşului. Aştept cu nerăbdare să fac performanţă în tricoul Politehnicii şi să mulţumesc suporterii, să ajungem cu echipa acolo unde trebuie”, a spus Răzvan Prodan la sosirea în alb-violet.

După ce l-a achizionat ieri, sub formă de împrumut, pe italianul Erik Gerbi, Politehnica a ajuns la 14 sosiri în această perioadă de mercato, încheiată oficial noaptea trecută. Azi, la 16.30 alb-violeţii întâlnesc Lipova la Sânnicolau Mic, în turul 4 al Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.