Politehnica Timişoara a împrumutat un atacant de la un club din Serie...

Politehnica Timişoara a împrumutat un atacant de la un club din Serie A

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara are un nou atacant după retragerea lui Mircea Axente. Alb-violeţii l-au împrumutat de la Sampdoria pe Erik Gerbi, un jucător în vârstă de 21 de ani care a evoluat în ediţia trecută din Serie C la Teramo.

Jucătorul italian are o carieră juvenilă interesantă. A crescut la Pro Vercelli, pentru care a debutat în Serie B iar în urmă cu un an şi jumătate a fost achiziţionat pe bani mulţi de Juventus, aproape 1,5 milioane de euro.


Cu echipa U23 a piemontezilor a câştigat un trofeu la nivelul eşalonului terţ (Cupa Italiei Serie C). Sampdoria l-a achiziţionat la începutul lui 2020 şi l-a împrumutat la Teramo, în „C”, unde a avut 17 apariţii (una în play-off-ul de promovare).

„Sunt foarte bucuros să fiu aici, să fac parte din familia alb-violetă! Sper să-mi demonstrez calităţile şi să mă ridic la înălţimea renumelui acestui club”, a declarat Erik Gerbi după ce a semnat cu Politehnica.

Alb-violeţii aveau nevoie mare de jucători noi în ofensivă, în condiţiile în care o altă achiziţie, Sebastian Serediuc, s-a accidentat, iar Mircea Axente şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă săptămâna trecută.

Politehnica a ajuns la 13 achiziţii. Ceilalţi nou veniţi sunt: Murariu (CFR Cluj), Lazăr, Devenish-Meares, D. Benzar, Ursu (toţi de la Rapid), Zaluschi (Minaur), Bîrnoi (Farul), Serediuc (CFR via Dej), S. Costea (Ghiroda), Haţegan (liber, ex-Nurnberg U19), Popeţ (Dumbrăviţa) şi Oanea (Chiajna). Azi e ultima zi de transferuri pentru cluburile din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.