Pompierii militari timișeni, performanți și la competițiile sportive, nu doar la intervenții

Pompierii militari timișeni, performanți și la competițiile sportive, nu doar la intervenții

0
DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne la care au participat și trei angajați din cadrul ISU Timiș.

Cei trei subofițeri au reprezentat cu mândrie și responsabilitate atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, cât și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență revenind acasă cu mai multe premii.

Plutonier adjutant șef Vasile-Florin Mînzatu este șef GIS în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și este cunoscut și apreciat de colegi ca un bun sportiv. La cei 48 de ani ai săi, Vasile este un model pentru colegii mai tineri prin zecile de competiții și maratoane de alergare la care a participat. De această dată, Vasile a câștigat două medalii de bronz la probele de 1500 m pistă și 3000 m cros, la categoria de vârstă 45 ani+.

Plutonier adjutant Daniela Soare își desfășoară activitatea în Compartimentul Intendență. Daniela are experiența zecilor de competiții naționale și internaționale la care a participat de-a lungul carierei, adunând zeci de medalii și trofee. La această competiție, Daniela a câștigat medalia de argint la proba 60 m pistă și locul IV la proba Săritură în lungime la categoria de vârstă 30 ani+.

Sergent major Alexandru Nichiforel este un tânăr coleg care își desfășoară activitatea în Subunitatea de Pompieri din Sânnicolau Mare.


Această competiție a fost una de inițiere pentru tânărul pompier, însă nu ultima la care participă. Alexandru a câștigat locul V la proba de 100 m pistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.