Premierul Cîțu se gândește la demiterea secretarilor de stat și a prefecților...

Premierul Cîțu se gândește la demiterea secretarilor de stat și a prefecților USR PLUS

1
DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîţu spune că se gândeşte la posibilitatea îndepărtării din funcţii a prefecţilor, subprefecţilor şi secretarilor de la stat de la USR-PLUS, după ce miniştrii acestui partid au demisionat, iar formațiunea condusă de Dan Barna şi Dacian Cioloş a depus o moţiune de cenzură.

„Cum iau o decizie, o să o anunţ.


Mi s-ar părea normal totuși ca totuşi, dacă nu mai eşti la guvernare, să plece tot aparatul”, spune, miercuri, la Antena 3, Florin Cîţu, chestionat dacă urmează să îi demită pe toţi cei din USR-PLUS din aparatul administrativ.

Totuși, el spune că are o teamă.

„O să vă spun teama mea cea mai mare. Şi e o teamă onestă. Dacă rămân, ar însemna să aduc la guvernare AUR şi PSD, pentru că asta e coaliţia azi, AUR, USR şi PSD. Cei numiţi de USR-PLUS pot reprezenta interesele AUR şi PSD. Niciodată nu o să am guvernare cu ei, aşa că mai bine îi înlătur ca să nu existe nicio discuție. Dar nu am luat nicio decizie”, conchide premierul.

1 COMENTARIU

  1. Am si eu o intrebare?Cabd si cum ”gandeste alcoolicul/drogat Catu Florin si despre c egandeste?Cum este posibil sa fie luat in serios, sa fie acceptat in palatul Victoria retardatul mintal si fizic Catu Florin care s-a ”ividentiat” doar părin aceea ca a facut inchisoare in America pentru ca era consumator si vanzator de droguri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.