Primăria Timișoara organizează un nou târg de adopții. Poți lua acasă un...

Primăria Timișoara organizează un nou târg de adopții. Poți lua acasă un cățel sterilizat

0
DISTRIBUIȚI

Primul târg de adopții a avut loc în data de 21 august în zona Flora și din cei 15 câini maidanezi deparazitați, vaccinați, sterliizați, microcipați și foarte sociabili, zece și-au găsit stăpâni.

Cel de-al doilea târg din cadrul campaniei de promovare a adopţiilor din adăpostul public pentru câini, derulat sub sloganul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” va avea loc în 11 septembrie, între orele 10 și 14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora).

Danyflor, concesionarul activităţii de gestiune a câinilor fără stăpân, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle pregătesc spre adopţie, şi în cadrul acestui târg, 15 câini, deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi.

În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare a patrupedelor aflate în adăpost, aşteptându-şi stăpânul, iar adopții se pot face în fiecare zi.


Informaţii detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro.

„Invităm iubitorii de animale să se alăture Primăriei Timişoara în acţiunile de promovare a creşterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populaţiei canine fără stăpân, a promovării bunăstării şi protecţiei animalelor şi adopţiei câinilor din adăpostul public”, au transmis, miercuri, reprezentanții Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.