„Raport de șantier” de pe centura de sud a Timișoarei. Lucrările sunt...

„Raport de șantier” de pe centura de sud a Timișoarei. Lucrările sunt realizate în proporție de peste 35 la sută

1
DISTRIBUIȚI

Lucrările la viitoarea Centură de sud a Timișoarei sunt gata în proporție de peste 35 la sută.

Varianta de ocolire sud a orașului, în lungime de 25 de kilometri, va face legătura pe direcțiile Reșița – Voiteg – Timișoara, Serbia – Moravița – Deta – Timișoara și mai departe spre Arad, respectiv Lugoj, asigurând continuitatea drumului european E 70, respectiv între DN 59 și DN 69.

„La începutul lunii septembrie, echipele antreprenorului de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud au început așternerea stratului de bază de asfalt pe un sector din zona localității Chișoda.


Primul strat de asfalt a mai fost așternut, anterior, pe sectoare din zona Freidorf – Utvin și Moșnița Nouă. Alte lucrări executate în ultima perioadă pe șantierul centurii de sud a Timișoarei sunt la viitoarele bretele de acces din zona localităților Giroc și Ghiroda, consolidări cu piatră brută, umpluturi cu pământ, diferite lucrări la podețe și pasaje. Stadiul lucrării este de circa 36%”, ne-a declarat Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al DRDP Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Pe DJ 691,de mai mult de o luna nu mai lucreaza nimeni…Drumul lasat de izbeliste de la iesire din Dumbravita spre Giarmata este sub orice critica,iti rupi masina pe el…S-a abandonat lucrarea?Ca nu mai spune nimeni nimic,iar de facut nici atat…Probabil vor lucra iar de Craciun,ca acu e prea cald…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.