Restricții noi pentru mai multe localități din Timiş, în urma creşterii ratei...

Restricții noi pentru mai multe localități din Timiş, în urma creşterii ratei de infectare cu coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform HG 1015/23.


09. 2021.

UAT-urile Dudeștii Noi, Dumbrava, Dumbrăvița, Mașloc, Moșnița Nouă și Pădureni au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

Municipiul Lugoj, UAT-urile Bethausen, Birda, Coșteiu, Giarmata, Otelec, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român și Uivar au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT-urile Belinț. Biled, Cărpiniș, Checea, Chevereșu Mare și Margina au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Vă reamintim că restricțiile pandemice au fost actualizate după modificările aprobate de Guvern la începutul acestei săptămâni.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 27.09.2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.