Fără „principal”, Ripensia a fost învinsă acasă de Concordia Chiajna

Fără „principal”, Ripensia a fost învinsă acasă de Concordia Chiajna

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Ripensia Timişoara nu a mai avut parte de un şoc pozitiv şi în teren, precum în primăvara trecută când Cosmin Petruescu părăsise echipa temporar. Acum, când „ruptura” pare definitivă, roş-galbenii au cedat pe „Electrica” în faţa unei dintre totuşi fruntaşele Ligii 2, scor 0-1 cu Concordia Chiajna.

Oaspeţii s-au prezentat cu mulţi ex-vestici dornici de victorie.


Alb-verzii au avut nevoie de un sfert de oră pentru a puncta. Valentin Lazăr a pătruns în careu şi a şutat în stânga lui Rus. Golul acesta a fost şi unicul al partidei, deşi şanse importante au mai fost de ambele părţi. Piftor a nimerit doar transversala în minutul 52. Tot pentru „Ripi” putea înscrie şi Morariu, dar şi reluarea acestuia de jumătate de oră mai târziu a întâlnit stâlpul care uneşte barele laterale. Iar apoi V. Macriţchii a reluat defectuos din lateral în plasa exterioară.

„Secundul” Iulian Muntean a dat indicaţii la acest joc de pe margine pentru tabăra timişoreană. Ripensia rămâne cu nouă puncte după opt partide şi ocupă locul 12. Chiajna e în vârf la un punct în spatele liderului din Ploieşti. Pe 1 octombrie ripensiştii au meci greu, la Sibiu, cu echipa aflată la acelaşi număr de puncte cu ilfovenii, pe locul 2, cu 20 de puncte.

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Fridrich, A. Macrițchii – Coulibaly (cpt., 90, Stoi), Val. Macrițchii (90, M. Ion) – Piftor, Golda, Mitrov (62, Vidrăsan) – Ernest (62, Morariu). Antrenor: Iulian Muntean.

Concordia: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – Biceanu, D. Codrea – Dușmanu (55, Puiu), Anghelina (68, Llullaku), V. Lazăr (68, N. Popescu) – Younes (86, G. Deac). Antrenor: Claudiu Niculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.