Coşmar pentru SCM Politehnica. Alb-violeţii au pierdut pe terenul modestei „U” Cluj

Coşmar pentru SCM Politehnica. Alb-violeţii au pierdut pe terenul modestei „U” Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook

SCM Politehnica a început dezastruos noul sezon. După eşecul din prima rundă, acasă cu Focşani, timişorenii pregătiţi de Attila Horvath au suferit o înfrângere destul de ruşinoasă, 19-20 la „Cenuşăreasa” Universitatea Cluj, echipă zdrobită de Suceava în prima etapă.

Desigur „studenţii” ardeleni nu trebuie subapreciaţi în noul sezon, dar Poli rămânea mare favorită în acest joc, în ciuda schimbărilor şi întineririlor din vară.


Totuşi, poate fi totodată un semnal că în acest sezon nu se poate vorbi de performanţă, ci mai degrabă de supravieţuire, dacă nu „formare”.

Alb-violeţii nu au început aşa de rău jocul din sala „Horia Demian”, în primele minute au condus şi au fost conduşi, dar au avut şi două goluri avantaj (scor 8-6). Sadoveac a trebuit să încheie repriza cu gol pentru ca Poli să nu fie condusă la pauză (10-10).

Ce s-a întâmplat după pauză a fost însă extrem de dezamăgitor. După reuşita lui Fenici pentru 17-17, în mod uluitor Poli a avut nevoie apoi de aproape un sfert de oră pentru a marca următorul gol. Perioadă în care portarul lui „U” a fost făcut un adevărat erou de ratările timişorenilor. În final nu a lipsit suspansul după reuşita de 19-20 a lui Sadoveac. SCM Poli mai putea smulge un punct, dar Fenici a ratat în ultimele secunde şi jucătorii experimentaţi nu au putut astfel „scoate” echipa astăzi.

SCM Poli (marcatori): Păiuş 2 goluri, Trif 1, Sadoveac 9, Bote 2, Cîmpan 2, Fenici 2, Cristescu 1.

Pentru alb-violeţi urmează în campionat pe 19 septembrie „examenul” cu CSU din Suceava pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.