Baschet SCM Timişoara începe sezonul oficial cu o „dublă” în Cupa României

Baschet SCM Timişoara începe sezonul oficial cu o „dublă” în Cupa României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

Aşteptarea a luat sfârşit pentru SCM Timişoara, echipa fanion de baschet masculin de pe Bega începe sezonul 2021-22 cu o deplasare lungă. „Leii din Banat” au meci vineri la Miercurea Ciuc, cu CSM, în prima manşă a primului tur din Cupa României.


Returul e programat patru zile mai târziu.

Mâine, de la ora 17.00, e programat turul cu harghitenii. SCM-ul s-a pregătit timp de o lună, perioadă în care a disputat şase amicale. Jumătate din teste au fost câştigate. O victorie (76-55 cu bulgarii de la Shumen KK) și o înfrângere (64-77 cu Athletic Constanța) au fost ultimele rezultate din meciurile de verificare ale ciucanilor. Ex-timişoreanul Norbert Kelemen este legitimat acum la Miercurea Ciuc, echipă care i-a mai luat pe: canadianul Lock Lam, Cornel Cioacătă, croatul Robert Kujundzic, sârbul Branislav Vujadinovic sau pivotul bosniac Lazar Djurovic.

„Pentru această fază a Cupei României, consider că echipa este pregătită. Să nu uităm că după această dublă mai avem o perioadă de preparative, pentru că nu vom juca în prima etapă a campionatului, adversarul nostru, CS Voluntari, evoluând în cupele europene. Pentru acest moment, când ne așteaptă două meciuri cu aceeași echipă, eu zic că e bine”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principa al „leilor”.

Returul e programat marți, 28 septembrie, de la ora 19.00, la sala „Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.