Baschet SCM Timişoara, un nou loc 2 în turneele de pregătire. Dragan...

Baschet SCM Timişoara, un nou loc 2 în turneele de pregătire. Dragan Petricevic: „Asta am făcut și la Pitești, verificări”

1
DISTRIBUIȚI
Foto: FC Argeş Basketball

SCM Timişoara a parcurs un nou weekend în care a înregistrat o victorie şi o înfrângere în cadrul unui turneu amical. După finala pierdută la Sibiu, alb-violeţii au ieşit acum pe poziţia secundă la Memorialul „Georgel Ziguli” după un ultim act cedat în faţa gazdei FC Argeş Piteşti, scor 68-70.

Vineri, timişorenii şi-au luat revanşa cu BC CSU Sibiu: 79-78! Chiar formaţia care o învinsese în finala turneului precedent – Memorialul „Elemer Todai” din weekend-ul trecut.

Ieri, a fost rândul amfitrioanei din Piteşti să se impună.


68-70 a fost rezultatul, după ce alb-violeţii au condus o parte bună din meci.

„Ne aflăm în perioada meciurilor de verificare, asta am făcut și la Pitești, verificări. Suntem pe drumul cel bun, mai este destul de mult timp până la startul noului sezon, mai avem timp să facem reglaje. Mă bucur că jucătorii au început să elimine din greșelile inerente acestei perioade, greșeli care au putut fi observate la turneul de la Sibiu. Mai avem de lucrat la procentaje, să convertim mai multe aruncări, în special cele de trei puncte”, a declarat „principalul” Dragan Petricevic.

Pentru „lei” urmează Cupa Timişoara, turneul de acasă din perioada 16-18 septembrie. Programul meciurilor în sala „Constantin Jude” e următorul:

Joi, 16 septembrie
SCM Timișoara – OBS Euro Tour USA Team – ora 19:00

Vineri, 17 septembrie
OBS Euro Tour – CSM Târgu Jiu – ora 19:00

Sâmbătă, 18 septembrie
SCM Timișoara – CSM Târgu Jiu – ora 16:00

1 COMENTARIU

  1. timişorenii şi-au luat revanşa cu BC CSU Sibiu: 79-78…
    doamne, la ce scor ametitor si-au luat revansa stranierii de la timisoara, ce sa vezi – scor ametitor – 1 punct :)))))))))))))))))))))) Dragane, pazi, nije u redu kod tebe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.