Baschet SCM Timişoara, calificare lejeră şi fără public în următoarea fază a...

Baschet SCM Timişoara, calificare lejeră şi fără public în următoarea fază a Cupei României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a câştigat clar şi returul din primul tur al Cupei României.


„Leii” au trecut acasă, cu porţile închise, de CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor 83-63, după ce s-au impus mai clar în Harghita.

93-54 a fost rezultatul primului joc dintre cele două, din Harghita, săptămâna trecută. Astăzi, fără public, din cauza creşterii accentuate a ratei de infectare în Timişoara, „leii” şi-au permis lejer să acorde tuturor componenţilor minute utile.

SCM-ul a avut două sferturi forte, primele, câştigate cu 20-9 şi 27-15. Apoi şi-au permis să se relaxeze, astfel că ciucanii au putut să se impună în următoarele două segmente de joc: 19-21, respectiv 17-18. Dar un total zdrobitor de 176 la 117 pentru bănăţeni.

Mihajlo Bogdanovic a fost totuşi coşgheterul partidei, de la oaspeţi, cu 21 de puncte. Pentru gazde Darrion Strong s-a remarcat, cu 19 puncte contabilizate, urmat de colegii: Ivan Lilov 15 pt., Gajic 13, Komatina 8, Mirkovic 7, Olah 6, Rogava 5, E. Petrescu 3, Mocriţchi 3, Lazar 2 şi Schipor 2. 

Pentru SCM Timişoara urmează pe 6 octombrie, de la ora 17.30 (transmis de Digi), primul duel din noua ediţie a Ligii Naţionale, tot pe teren propriu, cu FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.