Se lucrează zi și noapte pe Calea Buziașului din Timișoara. Șantierul ar...

Se lucrează zi și noapte pe Calea Buziașului din Timișoara. Șantierul ar putea fi închis în curând FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Primăria Timișoara a încredințat modernizarea Căii Buziașului până la DJ 592 șoseaua care leagă Timișoara și Moșnița Nouă, Societății de Drumuri Municipale, iar Dominic Fritz se declară mulțumit de modul în care compania se achită de sarcină.

„Șantierul de pe Calea Buziașului și extinderea la 4 benzi între intersecția cu str. Magnoliei și limita orașului era esențial pentru a evita formarea de blocaje, odată închis șantierul consiliului județean. A fost o premieră și pentru noi să acordăm Societății de Drumuri Municipale, aflată în subordinea consiliului local, această lucrare, care este totodată și un test al capacității sale de mobilizare. Muncitorii SDM lucrează și noaptea și în weekend și au reușit să efectueze aproximativ jumătate din lucrările necesare. În următoarele săptămâni se va monta la trecerea de cale ferată un sistem modern care să protejeze suspensiile mașinilor care o traversează, aceasta fiind una dintre cele mai dese plângeri pe care le-am auzit de la șoferii care tranzitează zona”, a transmis edilul-șef.

„Dar pentru că orașul nu este doar al mașinilor, lucrarea include și construcția de noi trotuare și piste de bicicletă, iar acest lucru s-a realizat deja pe o parte a străzii. Vom continua lucrările la trotuare și piste de biciclete, fără a afecta traficul, și înspre oraș, pentru că în acest moment sunt zone de pe Calea Buziașului unde trotuarul lipsește cu desăvârșire. Am discutat azi cu cei de la SDM și cu specialiștii din primărie și estimăm că în cursul lunii octombrie vom închide acest șantier extrem de important pentru Timișoara, dar și pentru locuitorii din zona periurbană”, mai spune mesajul lui Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.