Seară de dans contemporan în cadrul Festivalului Cadre și Forme, la Timișoara

Seară de dans contemporan în cadrul Festivalului Cadre și Forme, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Vara anului 2021 a venit cu vești minunate pentru pasionații de dans contemporan, Asociația Noi Re-Creăm și Unfold Motion și-au unit din nou forțele și au pus în prim plan acest stil de dans deosebit, încercând să cucerească spectatorii și dansatorii din Timișoara, prin „Cadre și forme – festival de dans contemporan”.

Festivalul a început cu Școala de Vară de Dans Contemporan, unde participanții, timp de două săptămâni, au făcut o incursiune în dans, alături de coregrafele Lavinia Urcan și Alexandra Gîrbea.


A continuat cu un workshop cu Melting Pot din Belgia și un jam session alături de acești dansatori, la Faber Community.

Festivalul se încheie miercuri 8 septembrie, cu două evenimente de calitate: This is us – 19:00-20:00 – spectacol de dans contemporan creat de absolvenții Școlii de vară „Cadre & Forme”, sub îndrumarea coregrafei Lavinia Urcan (Unfold Motion) și Jam session / Real time composition cu Unfold Motion – 20:00-21:00.

Spectacolele vor avea loc în sala de spectacole a Casei Tineretului! Accesul la spectacol este gratuit, iar acesta se face în limita locurilor disponibile. Intrarea la cele două spectacole este liberă, respectând reglementările în vigoare pentru organizarea de evenimente în spații închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.