Secția de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Militar din Timișoara, renovată la...

Secția de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Militar din Timișoara, renovată la standarde europene FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1830075446">

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu”, Timişoara continuă lucrările de reabilitare.

De această dată, secția de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu Timişoara” a fost reabilitată efectuându-se lucrări complexe de renovare și reamenajare a spațiului destinat, cu suprafețe de lucru și cazarea pacienților moderne și aparatură performantă.

Secția de Ortopedie și Traumatologie este acum adaptată normelor europene, bine dotată tehnic având o echipă de medici cu experiență, conduși de prof. univ. dr. Fabian Tatu.

„Echipa este foarte bine pregătită și capabilă să gestioneze întreaga paletă a afecțiunilor musculo-scheletale, cu cele mai noi tehnici și implanturi atât în ortopedie, cât și în traumatologie. Pe secție, pe lângă activitatea medicală, se desfășoară activitatea educațională: cursuri și stagii de pregătire a studenților de la Universitatea de Medicină şi Farmacie «Victor Babeş» Timișoara; organizarea de cursuri postuniversitare dar și derularea a trei programe naţionale: Programul naţional de endoprotezare; Programul național de tratament al bolnavilor cu pierderi osoase importante epifizo-metafizare de cauză tumorală sau netumorală prin endoprotezare articulară și Programul național de tratament al instabilităţilor articulare cronice pentru prevenirea degenerării articulare utilizând implanturi de fixare a neoligamentelor/refacerea structurilor de stabilitate”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar.

Programul naţional de transplant organe, ţesuturi și celule de origine umană se desfășoară în colaborare cu Banca de Ţesuturi care aparţine de Spitalul „Colentina” București.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari comandantului Spitalului Militar, colonel Sorin Homeag, care de cand a preluat comand a schimbat fata spitalului si nu numai dupa cum se vede in articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.