Sesiune de shopping cu Selly, în Iulius Town Timișoara

Sesiune de shopping cu Selly, în Iulius Town Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai cunoscut vlogger din România, membru în trupa 5GANG… ți-ai dat seama despre cine este vorba, nu? Exact, Selly vine în Iulius Town! Fii tu cel care merge împreună cu Selly la o sesiune de shopping la brandurile din Iulius Mall!

Intră pe pagina de Instagram Iulius și înscrie-te în concurs!

Până pe 6 septembrie 2021, te poți înscrie în concursul lansat pe Instagramul Iulius Town, unde poți câștiga o sesiune de „Shopping cu Selly”.


Tot ce trebuie să faci este să dai follow și să ne spui într-un comentariu de ce ai vrea să petreci o zi cu îndrăgitul vlogger.

Selly va citi toate comentariile de la postare, iar pe 7 septembrie va alege câștigătorul împreună cu care va merge la shopping, unde îi va crea un outfit fabulos, în valoare de 2.000 de lei. Mai multe detalii despre concurs poți afla consultând regulamentul de pe site-ul Iulius Town.

Joi, 9 septembrie 2021, câștigătorul va merge împreună cu Selly în locațiile din Iulius Town, iar vloggerul va alege cel mai fresh outfit perfect de purtat în prima zi de școală. Vino să faci cunoștință cu Andrei Șelaru și să vezi care sunt magazinele sale preferate din Iulius Town!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.