Şoc la Ripensia după eşecul cu Dinamo. Cosmin Petruescu, OUT de la...

Şoc la Ripensia după eşecul cu Dinamo. Cosmin Petruescu, OUT de la roş-galbeni

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara s-a despărţit de antrenorul Cosmin Petruescu. Decizia a venit la doar două zile de la eşecul cu Dinamo Bucureşti din 16-imile Cupei României. În comunicatul roş-galbenilor se arată că rezultatele şi jocul echipei din ultima perioadă nu au mai mulţumit conducerea.

În campionat Ripensia a adunat nouă puncte după primele şapte runde şi ocupă locul 12, mâine, de la ora 11.00, pe „Electrica” roş-galbenii au meci cu Concordia Chiajna.

„Astăzi, 25 septembrie, clubul Ripensia Timișoara și-a încheiat colaborarea cu antrenorul principal Cosmin Petruescu.

Îi mulțumim lui Cosmin pentru toată activitatea depusă la Ripensia, una care s-a derulat la un nivel profesional excelent.


Din păcate însă, rezultatele și jocul echipei din ultima perioadă nu au fost la parametrii așteptați. Îi urăm mult succes mai departe în carieră!

Staff-ul tehnic, constituit din ”secunzii”  Iulian Muntean și Călin Mada, antrenorul cu portarii Călin Frunză și prepatorul fizic Bogdan Ungureanu, se va ocupa de pregătirea partidei de duminică, 26 septembrie, ora 11:00, cu Concordia Chiajna”, se arată în comunicatul clubului.

Contactat de Pressalert.ro „Conferenţiarul” s-a scuzat că nu poate vorbi acum, fiind la un meci de juniori al echipei din Lugoj: „Nu am ce să comentez. Nu ştiu ce s-a scris…”. Preşedintele Dumitru Mihu nu a putut fi contactat. Cert e că acum fostul antrenor al lui „Ripi” a avut o tentativă de a pleca în primăvară de la club la iniţiativa sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.