Suporterii lui Poli pot adopta un cățel chiar de la stadion, la...

Suporterii lui Poli pot adopta un cățel chiar de la stadion, la următorul meci din campionat

0
DISTRIBUIȚI

Jucătorii lui Poli vor intra pe teren cu câte un căţeluş, sâmbătă, la meciul pe care-l au de la ora 17.00 în Liga 2 cu FK Csikszereda.

Astfel, va fi organizat un târg de adopții canine la stadion, cu ocazia meciului.

Primăria Timișoara a lansat în vară o campanie de adopție a câinilor fără stăpân, aflați în adăpostul public, desfășurată de municipalitate, societatea care are în concesiune serviciul de gestiune a populației canine fără stăpân și asociații de protecție a animalelor.

În acest context, municipalitatea a lansat un apel adresat comunității pentru susținerea demersului, iar ca răspuns la apel, clubul sportiv Politehnica Timișoara și-a anunțat dorința de promovare a adopției câinilor fără stăpân.

Astfel, Politehnica Timișoara, în colaborare cu Danyflor, asociația de protecție a animalelor Ecovet și Primăria Timișoara, va organiza un târg de adopție canină cu ocazia meciului de fotbal disputant de Politehnica Timișoara cu Csikszereda Miercurea Ciuc, care va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, la stadionul Dan Păltinișanu.

Târgul de adopții va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, între orele 15 și 16,30.  Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial: www.sspolitehnica.ro și pe canalele social media.

„Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul <adopt, don’t shop!>”, transmit reprezentanții Clubului Politehnica Timișoara.

La Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără adăpost.


Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro.

În cadrul campaniei, sunt programate cinci târguri de adopții canine, sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

Foto: Leczki Jozsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.