Suporterii Politehnicii din SUA s-au reîntâlnit şi au propriul imn. Atmosfera, întreţinută...

Suporterii Politehnicii din SUA s-au reîntâlnit şi au propriul imn. Atmosfera, întreţinută de Vox Maris Band împreună cu un fost membru Cargo VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
sspolitehnica.ro

Echipa de fotbal alb-violetă a dezamăgit (şi) în weekend-ul trecut, dar nu toţi fanii Politehnicii au fost trişti. În perioada 17-19 septembrie a avut loc în statul american Minnesota un eveniment inedit, al doilea de acest gen organizat de ONG-ul Poli of America Supporters Group. E vorba de întâlnirea susţinătorilor de pe continentul nord-american, denumită „Poli of America 2nd Convention” şi la care atmosfera a fost întreţinută de trupa rock „Vox Maris Band” featuring Ramon Radosav, ex-membru Cargo.

Nu toţi poliştii din America de Nord au putut ajunge la evenimentul organizat în oraşele „gemene” Minneapolis şi St.


Paul, canadienii chiar deloc din cauza virusului, aşa că dintre cei care sunt posesori de card de membru au fost doar 14 persoane. Dar şi alţi mulţi români, nu neapărat polişti sau timişoreni s-au alăturat sărbătorii.

Poliştii din America s-au întâlnit prima dată în 2019, la Chicago, dar anul trecut un nou meeting nu a fost posibil din cauza coronavirusului. În 2021 a fost aleasă locaţia din Minnesota, unde şi-a făcut apariţia şi trupa Vox Maris Band şi Ramon Radosav, aceştia intonând inclusiv un imn special, denumit „1921”, după anul naşterii clubului de fotbal din Banat, şi cântat cu poliştii prezenţi.

La evenimentul principal, de vinerea trecută, a luat parte şi Romell Alaman, un artist folk localnic. Nu a lipsit mâncarea tradiţională românească şi băutura de acasă. Concertul trupei Vox Maris s-a repetat şi a doua zi. Iar dovezi suplimentare de la petrecere vor fi disponibile pe pagina specială a fanilor din America: www.poliofamerica.us. Ultima zi a evenimentului a fost duminică: Poli of America la Mall of America.

Printre locaţiile posibile pentru „3rd Convention” din 2022 se numără Niagara, pentru ca şi canadienii să poată veni mai uşor, sau New York. Printre organizatori se numără şi Narcis Dragan, un susţinător şi voluntar al Politehnicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.