„Târgul mierii”, la Agro Village din Timișoara, în acest weekend

„Târgul mierii”, la Agro Village din Timișoara, în acest weekend

0
DISTRIBUIȚI

Filiala timișeană a Asociației Crescătorilor de Albine din România, în parteneriat5 cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, la Agro Village din Calea Aradului nr.


119, „Târgul Mierii”, un eveniment care se dorește a fi o oportunitate atât pentru apicultorii cu stupine proprii cât și pentru iubitorii de produse apicole, complet naturale.

Apicultori din Timiș și județele învecinate dar și disribuitori locali vor fi prezenți la târg cu miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță, dar și alte produse apicole precum faguri de miere, miere cu nuci, scorțișoară sau cătină, siropuri cu miere, polen sau propolis. Va exista și un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere, va fi organizată o tombolă cu produse apicole, iar pe durata târgului vor fi organizate concursuri precum cel mai frumos stand, cel mai interesant produs sau cea mai frumoasă etichetă.

Secțiunea comercială a târgului se va deschide sâmbătă, 18 septembrie, la ora 8:00, iar deschiderea oficială este programată pentru ora 10:00. Târgul va fi deschis timp de două zile, sâmbătă și duminică.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.