Timișeni depistați băuți, drogați ori fără permis la volan

Timișeni depistați băuți, drogați ori fără permis la volan

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat pe drumurile din județ mai multe persoane care au comis infracțiuni rutiere. Toate s-au ales cu dosare penale.

Miercuri, în jurul orei 19:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat în localitatea Giarmata un bărbat de 36 de ani, care a condus o motocicletă fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În noaptea de miercuri spre joi, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control în localitatea Remetea Mare un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani.

În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Tot în noaptea de miercuri spre joi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făget au oprit pentru control, în localitatea Românești, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat.

Tot miercuri spre joi noaptea, polițiști din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada F.C. Ripensia din Timișoara, un bărbat de 29 de ani, care a condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, miercuri, în intervalul orar 15.00 – 22.00, poliţişti de ordine publică, investigații criminale, sisteme de securitate, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, au desfăşurat o razie în oraș.

Au fost legitimate 106 persoane, verificate 39 de societăți comerciale și controlate 37 de autoturisme.

Polițiștii au aplicat 60 de amenzi, în valoare totală de 17.707 lei, dintre care 28 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 9.500 de lei.

De asemenea, zece sancțiuni au fost aplicate la O.U.G. 195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 2.167 de lei, și 19 sancţiuni la Legea 55/2020, pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise, în valoare de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.