Timișoara, Buziaș, Jimbolia, dar și mai multe comune mari din Timiș au...

Timișoara, Buziaș, Jimbolia, dar și mai multe comune mari din Timiș au depășit rata de infectare cu coronavirus de 3/1.000. Anumite activități, permise doar celor vaccinați

0
DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform HG 932/2021.

Astfel, în cadrul ședinței de astăzi, UAT Becicherecu Mic, Moravița, Moșnița Nouă și Șag au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.


Totodată, municipiul Timișoara, orașele Buziaș, Jimbolia și UAT-urile Dudeștii Noi, Ghiroda, Pădureni, Parța, Sacoșu Turcesc au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori.

În localitățile în care rata de infectare a depășit 3, dar nu este mai mare de 6, se poate folosi „certificatul verde”, documentul care permite celor vaccinați să meargă, de exemplu, la restaurant sau spectacole, document despre care puteți afla mai multe AICI.

Municipiul Lugoj, orașele Ciacova, Deta, Gătaia, Recaș și unitățile administrative-teritoriale Boldur, Birda, Brestovăț, Orțișoara, Peciu Nou, Remetea Mare, Sânmihaiu Român și Uivar au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1.000 de locuitori.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 21.09.2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.