Timișorean care cultiva canabis acasă, reținut de polițiști. Ce au găsit oamenii...

Timișorean care cultiva canabis acasă, reținut de polițiști. Ce au găsit oamenii legii în urma percheziției

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-775723262">

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au efectuat ieri o percheziție domiciliară, în municipiul Timișoara, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc și mare risc.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi cultivat mai multe plante, susceptibile a fi droguri de risc, în vederea comercializării, în scopul obținerii de bani. În urma percheziției domiciliare, polițiștii au descoperit o cultură outdoor de cannabis, formată din 37 de plante, aflate în diferite stadii de dezvoltare. Totodată, au fost descoperite și ridicate, în continuarea cercetărilor, 25 de grame de cannabis, 2 grame de amfetamină, 2 grame de metamfetamină, o pușcă de calibru 4,5 milimetri și un telefon mobil”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT Timișoara, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.