Trafic restricționat pe bulevardul Mihai Eminescu din Timișoara. Cum vor circula mijloacele...

Trafic restricționat pe bulevardul Mihai Eminescu din Timișoara. Cum vor circula mijloacele de transport

0
DISTRIBUIȚI

Atenție, șoferi! Comisia de circulație a aprobat închiderea traficului rutier pe bd. Mihai Eminescu. Este vorba despre tronsonul cuprins între  bd. Revoluției din 1989 și str. Michelangelo, începând de vineri, ora 07.00 până sâmbătă, la ora 19,00, în vederea executării lucrărilor de aşternere a stratului de uzură.

Mijloacele de transport în comun vor circula deviat.

Autobuzele de pe linia 40 de la Punctele Cardinale (Piața I.C.


Brătianu) vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 – apoi, vor vira la stânga pe strada Hector. Stația „Hector” va fi stație de capăt de linie. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată în perioada lucrărilor.

Troleibuzele de pe linia 16 vor circula normal pe pe bulevardul I.C. Brătianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor opri în stația „I.C. Brătianu” aflată lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația „I.C. Brătianu” va fi stație de capăt de linie. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată în perioada lucrărilor.

Sâmbătă, între orele 15:00 și 21:00, troleibuzele liniei 16 vor circula pe traseul liniei 15 între pasajul Michelangelo și Poșta Mare (vor întoarce la sensul giratoriul de pe bulevardul I.C. Brătianu sau pe str. Traian Grozăvescu, în funcție de lucrările de pe bulevardul Mihai Eminescu).

Autobuzele de pe liniile 15 și Expres 7 vor circula normal pe strada Michelangelo până la intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Vor folosi ca stație de capăt de linie, stația „Parcul Copiilor”, situată pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată în perioada lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.