Trei dintre cele mai populare bonusuri oferite de cazinourile online

Trei dintre cele mai populare bonusuri oferite de cazinourile online

0
DISTRIBUIȚI

Când vorbim de cazinouri, gândul ne fuge la câștiguri, la jackpoturi uriașe și la tot felul de bonusuri și promoții ce atrag jucătorii. Odată cu dezvoltarea internetului și a tehnologiei, industria cazinourilor online s-a extins foarte mult. Au dispărut barierele fizice și limitele tehnologice, ceea ce a dus la o creștere accelerată a numărului de jocuri de noroc, dar și a sălilor de jocuri și cazinouri.

Competiția dintre cazinourile clasice și cele din online s-a accentuat. A fost nevoie de noi factori de diferențiere ce aveau ca scop atragerea de noi jucători. Cazinourile tradiționale au rămas în sfera exclusivistă, în schimb cazinourile online au devenit accesibile oricărui individ ce dorește să-și încerce norocul.

Cazinourile din online au dezvoltat o strategie mult mai flexibilă cu privire la bonusuri și premii. Cu ajutorul producătorilor de jocuri, cazinourile online au implementat noi versiuni de slot machines, dar și diferite variante de jocuri la mese, cum ar fi poker, ruletă sau blackjack.

Odată cu creșterea numărului jucătorilor, cazinourile au mărit și fondul de premiere, iar jackpoturile și bonusurile nu au contenit să crească. Acest lucru a continuat să atragă noi useri în platformele de joc. Competiția este acerbă în online, iar fiecare jucător contează, ceea ce a dus la dezvoltarea diferitelor programe de fidelizare. Printre premiile și bonusurile oferite de un casino online, regăsim unele comune.

Bonusul de bun venit

Majoritatea cazinourilor atrag jucători noi cu bonusul de bun venit.


Unele bonusuri sunt oferite imediat ce s-a creat contul unui user unou, altele sunt acordate după prima depunere de bani reali în contul unui user nou.

Sunt cazinouri care oferă bonus de bun benit fără obligativitatea unei depuneri de fonduri, dar asta poate însemna că oferă acces la jocuri gratuite și demo, rotiri gratuite la slot machines sau sume mici de bani pentru a încuraja noul jucător să încerce jocurile din platformă.

Evident, acest tip de bonus este supus unor teremene și condiții. Jucătorii nu pot extrage sumele jucate dacă nu îndeplinesc o serie de reguli cum ar fi alimentarea contului cu bani reali, rularea bonusului de câteva ori și multe altele.

Bonusul de depunere

Numeroase cazinouri online promit bonusuri pentru alimentarea conturilor, determinând jucătorii să depună frecvent sume de bani în conturile din platformă. Sunt cazinouri care oferă bonusuri în bani sau în jocuri gratuite. Astfel, jucătorul rămâne mai mult timp activ în platformă și începe să ruleze sumele înregistrate în cont.

În funcție de sumele depuse, jucătorii primesc aprobarea de a accesa noi variante de jocuri și pot beneficia și de alte servicii puse la dispoziție de cazinou.

Sisteme de loialitate

Odată înregistrat într-un cazinou online, jucătorul poate adera la un sistem de fidelizare. În funcție de frecvența cu care joacă, dar și a sumelor rulate, acesta poate primi puncte, care pot fi transformate în premii, bonusuri sau servicii și produse.

Nu toți userii sunt egali, existând foarte mulți factori de diferențiere. Unii pot avea stat platinum, alții pot fi gold sau silver. Pentru fiecare nivel de fidelitate, jucătorii au acces la diferite beneficii din platformă. Sunt cazinouri care pot oferi inclusiv posibilitatea de a transforma punctele în bani sau se pot achiziționa vacanțe, bilete de avion, diferite alte produse.

După cum se poate observa, cazinourile online oferă numeroase beneficii jucătorilor, dar și bonusuri pentru cei noi intrați în platformă. Toate aceste avantaje sunt calculate, marketate și stabilite în funcție de foarte mulți factori astlfe încât cazinoul să nu iasă pe minus.

Aceste recompense au rolul de a face jucătorul să stea mai mult pe site, să ruleze mai mulți bani, dar în același timă să respecte și o serie de reguli pentru a se putea bucura cu adevărat de toate acestea. Pentru cei ce aleg să-și petreacă timpul liber practicând jocurile de noroc, bonusurile sunt un câștig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.