Trupa timișoreană The Bandits a lansat cea de-a doua piesă, „Era Digitală”,...

Trupa timișoreană The Bandits a lansat cea de-a doua piesă, „Era Digitală”, o producție realizată la studioul Music Hub TM

0
DISTRIBUIȚI

Trupa The Bandits a lansat și al doilea single, piesa Era Digitală, dorindu-se a fi o satiră la adresa societății și timpurilor pe care le trăim. Melodia a fost înregistrată, produsă și mixată la Music Hub TM,, un studio nou care vrea să sprijine tinerele talente din zona de vest a țării și să faciliteze accesul artiștilor la echipamente de calitate. Studioul Music Hub TM îsi va deschide porțile pentru toți artiștii din zona de vest, în cursul zilei de miercuri 8 septembrie.

„Lucrăm împreună de un an de zile, ne-am propus să lasăm un album rock, cu influențe balkanice și mult umor.


Abordăm un sound vintage cu influențe moderne și nu vrem sa demonstrăm ceva anume, dar credem că era digitală ne face mai sedentari și mai proști”, a spus Răzvan Munteanu – solistul vocal. Formația The Bandits s-a născut in plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi și Răzvan Munteanu – voce. Trupa lucrează la primul album și în următoarea perioadă va lansa mai multe piese.

Era Digitală este o producție realizată în studioul Music Hub Tm, înregistrată, mixată și masterizată de Sorin Stroie, un tânăr chitarist de doar 22 ani. Acesta a realizat și video-ul piesei. Ceilalți trei membri ai trupei au mai câtat împreună în trecut în proiectul The Weekend Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.