Un autobuz în care se aflau 21 de persoane s-a răsturnat, a...

Un autobuz în care se aflau 21 de persoane s-a răsturnat, a fost activat planul roșu de intervenție. Nouă ambulanțe și două elicoptere SMURD, mobilizate

0
DISTRIBUIȚI

Un autobuz s-a răsturnat astăzi, în jurul orei 13:57, pe DN19, între Valea lui Mihai și Curtuieșeni, județul Bihor. Pentru gestionarea optimă a evenimentului autoritățile au activat activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și nouă ambulanțe SMURD și SAJ.


De asemenea, au fost mobilizate și două elicoptere SMURD.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, in evenimentul rutier a fost implicat un singur autovehicul, respectiv un autobuz, care s-a răsturnat într-un șanț. Opt persoane, pasageri in autovehicul, necesita îngrijiri medicale la fata locului, urmând sa fie transportate la spital, pentru investigații medicale. Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a declarat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Sursa foto: ISU Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.