Un bărbat din Austria şi-a mumificat mama decedată pentru a primi în...

Un bărbat din Austria şi-a mumificat mama decedată pentru a primi în continuare pensia

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Austria, în vârstă de 66 de ani, a îngheţat trupul mamei sale care decedase pentru a primi în continuare pensia sa şi alte beneficii financiare. Poliţia austriacă a descoperit cadavrul mumificat al femeii în vârstă de 89 de ani, care murise de mai mult de un an, în pivniţa casei.

Într-un comunicat, poliţia austriacă a transmis că femeia, despre care se crede că a suferit de demenţă, a murit în iunie anul trecut.

„Bărbatul de 66 de ani i-a păstrat trupul pentru a primi în continuare beneficii”, spun polițiștii.

Bărbatul a recunoscut că i-a îngheţat trupul mamei sale pe care l-a lăsat în subsol după ce a murit, pentru a nu mirosi.


Apoi a învelit-o în bandaje pentru a absorbi orice lichid corporal, potrivit The Guardian.

„Şi-a acoperit mama cu aşternut de pisici şi în cele din urmă cadavrul a fost mumificat”, a declarat Helmut Gufler, responsabil al unităţii de fraudă a securităţii sociale a poliţiei.

Când fratele său a venit să întrebe despre mama lor, austriacul a spus că se află în spital.

Suspectul a primit în fiecare lună pensia mamei sale prin poştă, până când un poştaş a vrut să vadă beneficiarul. Când bărbatul a refuzat să o arate pe mama sa, poştaşul a anunţat ​​autorităţile, iar cadavrul a fost descoperit.

Bărbatul încasase 50.000 de euro din iunie 2020, beneficiile financiare pe care le primea mama sa. Autopsia a exclus că şi-a ucis mama.

Suspectul este acuzat de fraudă şi ascundere a unui cadavru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.