Un bărbat a murit după un accident teribil, pe o șosea din...

Un bărbat a murit după un accident teribil, pe o șosea din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a scăpat de sub control, a lovit un stâlp de beton și apoi s-a răsturnat, oprindu-se într-un gard. Tragicul accident s-a petrecut pe DJ 682, în județul Arad.

„În această dimineață în jurul orei 05.30, echipajul SMURD TIM si echipajul descarcerare a intervenit la ieșire din Călugăreni către Bodrog la un accident rutier. La sosirea echipajelor de interventie au găsit un autoturism răsturnat, iar în mașină o victimă, bărbat, încarcerată si decedată”, a informat ISU Arad.

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din localitatea Zădăreni, a condus un autoturism din direcția Zădăreni spre Felnac, iar în localitatea Călugăreni a intrat în coliziune cu un stâlp de beton după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.


În urma impactului a rezultat decesul bărbatului, acesta fiind singur în autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea accidentului”, a transmis IPJ Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.