Un copil de patru ani a ajuns la spital după ce a...

Un copil de patru ani a ajuns la spital după ce a fost bruscat, chiar de mama sa, într-un parc

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1409491879">

Incident grav, duminică seara, într-un parc din Caransebeș.

La ora 22:40, polițiștii cărășeni au fost sesizați despre faptul că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul de patru ani, pe tobogan, într-un parc din oraș, provocându-i o rană la frunte.

Copilul a fost transportat cu ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Mama, în vârstă de 30 de ani, a fost internată fără a-și da acordul la o secție de specialitate a spitalului, pentru a i se acorda îngrijiri specifice.

De asemenea, polițiștii au informat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, care au dispus măsura plasamentului în regim de urgență a celor trei copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș”, au transmis, luni, reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.