Zeci de timișeni folosesc concentratoare și pulsoximetre cumpărate cu ajutorul proiectului „Oxigen...

Zeci de timișeni folosesc concentratoare și pulsoximetre cumpărate cu ajutorul proiectului „Oxigen pentru Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-831576031">

Peste 1.200 de concentratoare și pulsoximetre au fost distribuite și instalate la bolnavii infectați cu covid din Timișoara și alte localități din județul Timiș de către angajații Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASTM) în cadrul proiectului „Oxigen pentru Timișoara”.

În acest moment, 57 persoane din Timișoara și județ utilizează echipamente oferite prin proiectul „Oxigen pentru Timișoara”.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara reamintesc că începând cu data de 14 decembrie 2020, a pus la dispoziția timișorenilor numărul de telefon 0356 981 disponibil 24 de ore din 24, care deservește proiectul „Oxigen pentru Timișoara” inițiat de Primăria Timișoara prin Fundația Oxigen Timișoara.

DASTM asigură în cadrul acestui proiect dispeceratul acestui serviciu și distribuirea concentratoarelor către pacienții inserați pe platformă de către medicul de familie sau medicul specialist care au nevoie de concentratoare și pulsoximetre.

Echipele constituite la nivelul Direcției livrează concentratoarele la domiciliul pacientului cu COVID-19 înscris pe platformă, asigură instruirea acestuia și aparținătorilor pentru instalare și folosire.

De asemenea, o echipă de la DASTM ridică concentratoarele de la domiciliu persoanei în momentul în care acesta nu mai are nevoie și îl predă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumofiziologie „Victor Babeș” în vederea nebulizării. După nebulizare concentratoarele sunt ridicate de Direcția de Asistență Socială și predate către Fundația FITT pentru completare kit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.