12 iranieni și irakieni, prinși după ce au trecut ilegal Dunărea cu...

12 iranieni și irakieni, prinși după ce au trecut ilegal Dunărea cu o barcă. Ce a făcut călăuza

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2033686073">

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Timișoara au descoperit un nou grup de migranți care a trecut ilegal din Serbia în România cu o barcă gonflabilă cu motor. Agenții de la Sectoru Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au descoperit, ieri, pe malul Dunării, în dreptul kilometrului fluvial 874, în localitatea Ostrovu Mare, doisprezece cetăţeni străini.

Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic de către echipajul medical sosit la faţa locului.

În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Irak şi Iran,  cu vârste cuprinse între 16 şi 47 de ani.

De asemenea, în cadrul cercetărilor, cetăţenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune cu motor, condusă de un cetăţean sârb, care s-a întors pe teritoriul Serbiei.

Poliţiştii de frontieră au extins verificările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și pentru a stabili întreaga arie infracțională, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,trecerea ilegala a frontierei de stat„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.