Administrația Fritz a numit în CA la Colterm liberali anti-Nica. Viceprimarul Lațcău...

Administrația Fritz a numit în CA la Colterm liberali anti-Nica. Viceprimarul Lațcău explică promovarea unui om din echipa Robu, căruia i-a cerut demisia acum șase luni

0
DISTRIBUIȚI
Cristian Miclăuș în timpul scandalului de la alegerile pentru conducerea PNL Timișoara

Administrația Dominic Fritz a reușit, astăzi, prin votul dat pentru noul consiliu de administrație de la Colterm SA să marcheze două evenimente – la un an de la preluarea puterii să promoveze în funcție oameni ai vechii administrații Robu, cărora le-a cerut demisia în urmă cu câteva luni, și să oficializeze legătura USR cu Raul Ambruș, dușmanul declarat al taberei Alin Nica și Cosmin Tabără în PNL și iubitul Sandei Greblă, unul dintre ”stâlpii” administrației Robu.

Printre cei care au fost propuși pentru noul CA de la Colterm SA s-au aflat mai mulți apropiați ai lui Ambruș, care au fost în primele rânduri ale scandalurilor de la alegerile interne din PNL Timișoara – Adrian Colhon, Mădălin Ion Gheorghe, Cristian Daniel Miclăuș și Alin Nicușor Sîrbu. Aceștia au fost votați doar de consilierii locali USR și de Ambruș, consilierii locali ai PNL prezenți la ședința online votându-i doar pe cei ai USR. De altfel, votarea a fost amânată pentru scurt timp, deoarece a trebuit refăcut sistemul ca să se poată vota și mai puțin de nouă membri de către consilierii locali.

Miclăuș a fost în CA al Colterm, numit pe vremea lui Robu și chiar viceprimarul Lațcău i-a cerut demisia acum șase luni, atunci când a fost schimbat consiliul de administrație fără voturile PNL, acum șase luni.


Întrebat, astăzi, după vot, cu privire la acest subiect, viceprimarul Ruben Lațcău ne-a răspuns: „Am cerut demisia vechiului CA, nu pentru un anumit membru. (n.r. – Miclăuș) A fost propunerea PNL, normal că ne-am consultat cu PNL, suntem într-o alianță, da, mai funcționează”.

Componența noului Consiliu de Administrație al Colterm este următoarea:

– Alexandru Cristian Amza, specializare și experiență în domeniul științe economice, experiență managerială;
– Raluca Dobre Buhaș, specializare și experiență în drept;
– Ioan Silviu Doboși, specializare în domeniul științe inginerești, doctor inginer, experienţă managerială;
– Cristian Mîțu, specializare și experienţă în domeniul științe inginerești, experiență managerială;
– Andrei Pelin, specializare și experiență în domeniul științe economice, doctor în economie, experiență managerială Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor;
– Adrian Colhon, specializare și experienţă în domeniul științe inginerești, experiență managerială;
– Gheorghe Mădălin Ion, specializare în domeniul științe economice, experienţă managerială;
– Cristian Daniel Miclăuș, specializare și experienţă în domeniul management;
– Alin Nicușor Sîrbu, specializare în domeniul științe inginerești (profil inginerie managerială și tehnologică) doctor în domeniul inginerie industrială, experiență managerial la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Sudură și Încercări de Materiale (ISIM Timișoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.