Adrian Cionca către Fritz: „Ce ai acuzat la fostul primar liberal, astăzi...

Adrian Cionca către Fritz: „Ce ai acuzat la fostul primar liberal, astăzi faci mai rău ca el”

1
DISTRIBUIȚI

 

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, a afirmat că „lupi îmbrăcați în haine de oi este expresia care tot mai des îi vine în minte când se gândește la administrația locală USR-istă”.

Cionca atrage atenția că Dominic Fritz este primar acum și nu dirijor, de aceea trebuie să-și asume funcția deținută.

„Nu cred că interesa pe nimeni că un oarecare domn Fritz a achiziționat casa cu 2-3-500.000 euro și nu era deloc important dacă banii au fost munciți de el sau de soție, atâta timp cât era vorba de un simplu cetățean. Când domnul Fritz a decis însă să candideze, trebuia să se gândească la faptul că va deveni un „actor” sub lumina reflectoarelor, cu absolut toate laturile vieții sale, nu doar cele pe care dorea sa ple stim, gen voluntar, pianist și dirijor.

Pentru că, da, oamenii vor să știe totul despre cel care conduce orașul în care ei locuiesc și care decide lucruri importante pentru ei.


Cum casa si proveniența banilor nu erau importante pentru oamenii din jur, în accepțiunea domnului primar, nici faptul că în plin val patru de Covid a avut acces în maternitate nu era treaba timișorenilor, până la urmă el este deasupra tuturor, nu?”, a fost de părere Adrian Cionca.

Prim-vicepreședintele PSD Timiș consideră că „marea problemă este că ne-a promis marea și sarea, eficientizare, performanța și alte cele, iar rezultatul sună cam așa:

  1. COLTERM insolvență (greaua moștenire etc. etc. dar asta știa când și-a asumat candidatura)
  2. Un oraș murdar, nu mai are rost să discutăm…
  3. Primărie de sticlă… departe de adevărul acesta
  4. „subțierea” aparatului administrativ, care după o înfrângere categorică în ambele instanțe nu a făcut decât să dubleze anumite posturi
  5. Legalitate – sunt sute de acte pe care primăria le-a eliberat și nu au nicio legătura cu legalitatea”.

Prim-vicepreședintele PSD Timiș a concluzionat că „în final totul s-a redus la multă gargară. Plus, concluzia celor ce au ochi să vadă: ce ai acuzat la fostul primar liberal, astăzi faci mai rău ca el. Ehe, filmul celui “luat de val” l-ai văzut acum un an, domnule Fritz. Cred că poți să-ți iei gândul de la 2024. Nimeni nu mai mușcă nada.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.