Alfred Simonis atac la primarul Timișoarei: „Unde nu este minte, este ranchiună...

Alfred Simonis atac la primarul Timișoarei: „Unde nu este minte, este ranchiună şi răzbunare!”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis de la PSD Timiș îl acuză pe Dominic Fritz că se răzbună pe un om de afaceri din Timișoara, proprietarul SC Del Corso Family SRL, susținând că ”unde nu este minte, este ranchiună şi răzbunare!”

Simonis a amintit cu această ocazie și despre scandalul provocat de descinderea Anei Munteanu la un restaurant care îi aparține lui Dan Dinu, în luna martie.

„Primarul USR Dominic Fritz semnează ordinul de închidere a Berăriei 700, aparținând aceluiaşi om de afaceri, după ce Poliția Locală a efectuat controale repetate şi a aplicat amenzi, contestate toate în instanță. Dan Dinu afirmă public că Dominic Fritz i-ar fi solicitat o sponsorizare în campania electorală, el refuzat şi că totul miroase a răzbunare personală. Localul plăteşte lunar Primăriei o chirie de 10 000 de euro. Tot mai mulți oameni de afaceri din oraş se întreabă dacă şi când le va veni şi lor rândul să fie vizitați şi amendați de Poliția Locală pentru că nu au cotizat în campania USR  şi a lui Dominic Fritz! Din păcate, şeful interimar al Poliției Locale, Dumitru Domăşneanu, execută orbeşte ordinele politice ale primarului, aducând tot mai mult cu milițienii din vechiul regim!”, a precizat Alfred Simonis.

Deputatul a mai fost de părere că „oamenii de afaceri din Timișoara, care şi așa traversează o perioadă economică foarte grea, nu au un partener, ci un adversar în primarul oraşului: plătesc cele mai mari taxe şi impozite locale; obțin foarte greu documentațiile legale în primărie; sunt amendați, iar afacerile lor sunt închise dacă îndrăznesc să critice administrația neo-marxistă sau ciomagul acesteia, Poliția Locală Timişoara”.

Ieri, primarul Dominic Fritz a declarat că poliția locală a primit o mulțime de sesizări de la timișoreni pentru tulburarea liniștii publice de către trei localuri din centru, a intervenit, a dat amenzi repetate, iar ultima sancțiune posibilă legal a fost suspendarea timp de două săptămâni a activității.

„ Vară de vară locuitorii din centrul orașului s-au plâns de organizarea unor petreceri, cu muzică la intensitate mare și larmă, dar de fiecare dată fosta administrație a fost surdă  pentru că patronii au avut canale de influență politică.


Puterea de presiune a unor oameni de afaceri asupra fostei administrații a fost mare, li s-a permis să încalce legea, când altora li s-a impus respectarea regulilor. Or, acum regulile sunt aceleași pentru toți, vor fi aplicate indiferent câtă presiune publică și politică vor pune pe primărie sau pe Poliția Locală. Și asta este greu de acceptat pentru cei care care au fost, ani la rândul, deasupra legii. S-a terminat cu favoritismele, regulile se aplică tuturor atunci când legea este încălcată în Timișoara”, a spus, ieri, Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.