Alin Nica vrea modificarea Codului administrativ, din cauza lui Raul Ambruș. Schimbare...

Alin Nica vrea modificarea Codului administrativ, din cauza lui Raul Ambruș. Schimbare de consilieri liberali în CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Eugen Grigoroiu, cel mai tânăr consilier județean din mandatul trecut, revine în Consiliul Județean Timiș.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a declarat că Grigoroiu îl va înlocui pe Ciprian Trocan.

De profesie inginer, Eugen Grigoroiu își desfășoară activitatea în mediul privat, în cadrul mai multor companii multinaționale din domeniul IT și automotive.

Dacă Trocan a plecat de bunăvoie, nu același lucru se va întâmpla cu Raul Ambruș și colegii lui „scandalagii”.

„Domnul Ambruș nu a mai participat la ședințele noastre de grup de consilieri locali și, de facto, s-a autoexclus. Dar vom formaliza această excludere, în zilele următoare urmăm procedurile statutare și domnul Ambruș nu va mai fi membru al Partidului Național Liberal alături de toți ceilalți 18 membri care au fost suspendați în urma incidentelor de la alegerile din organizația Timișoara”, a afirmat Alin Nica.

Aceasta nu este singura măsură pe care o va lua.

„Noi vom face demersuri să modificăm Codul administrativ în sensul în care să fie mult mai ușor de a transpune, în practică, decizia de excludere a unui consilier local sau județean, să nu mai trebuiască să așteptăm până se judecă și intern în partid și după aceea în instanță și să se conteste eventual și ordinul de constatare a pierderii mandatului.


Pentru că așa putem să asistăm la o denaturare a votului cetățenilor până la alegerile viitoare sau la majorități de conjunctură cum este la Consiliul Local Timișoara”, a spus liderul PNL Timiș, Alin Nica.

Întrebat de ce crede că procedează așa Raul Ambruș, Nica a răspuns: „Cred că o face din oportunism, iar cei de la USR, avizi după oameni pe care pot să îi controleze, se compromit și mai mult fiindcă unii dintre cei propuși în Consiliul de Administrație de la Colterm sunt oameni pe care i-au schimbat în martie. Atunci n-au fost buni, acum sunt buni să-i pună înapoi. E mai ușor de mulțumit un singur om, iată, cu funcții prin Colterm, și astfel să îl controleze”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.