Amendă consistentă pentru o petrecere organizată în valul 4 al pandemiei, la...

Amendă consistentă pentru o petrecere organizată în valul 4 al pandemiei, la Herneacova. Ce sancțiune au primit două persoane care au vrut să ia masa fără certificate verzi

2
DISTRIBUIȚI

O petrecere organizată la un restaurant din localitatea Herneacova, când înregistrăm o explozie a cazurilor de coronavirus, a fost întreruptă de polițiști. În plus, aceștia au amendat patronul localului cu suma de 5.000 de lei.

Totodată, au fost sancționate contravențional două persoane, cu suma de 1.000 de lei, întrucât nu au putut face dovada Certificatului Digital Verde.


Acestea nu s-au conformat solicitărilor ospătarilor de a părăsi locația, devenind recalcitranți.

Aproape 300 de polițiști de la IPJ Timiș, împreună cu polițiști locali, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompieri din cadrul ISU Banat și reprezentanți ai ITM Timiș au desfășurat acțiuni în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 11 octombrie, au fost verificate 117 societăți comerciale, precum şi 140 de mijloace de transport persoane, dintre care 18 mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 114 amenzi în valoare totală de 40.500 de lei.

Dintre acestea, 109 sancțiuni în valoare de 30.500 de lei au fost aplicate pentru pentru nepurtarea măștii, două sancțiuni în valoare de 4.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație și o sancțiune în valoare de 5.000 de lei a fost aplicată pentru organizarea unei petreceri la Herneacova.

2 COMENTARII

  1. nu ar fi mai interesant sa fie testati inainte sa fie amendati? fmm de guvern idiot.
    „Articolul 48 – Prezumția de nevinovăție și dreptul la apărare” din CEDO
    „Respectarea prezumţiei de nevinovăţie în procesul penal” – codul penal romanesc
    statul roman s-a pisat cu brio pe ambele. AMENDA, auzi. fmm

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.