Amendă de 40.000 de lei pentru un supermarket din Timișoara, din cauza...

Amendă de 40.000 de lei pentru un supermarket din Timișoara, din cauza condițiilor în care era comercializat peștele viu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-383710909">

Mâncare ținută în căldură și bazine ruginite în care erau ținuți peștii oferiți spre vânzare. Acestea sunt principalele probleme descoperite de inspectorii de la OPC Timiș într-un supermarket din Timișoara.

Amenda este una pe măsură: 40.000 de lei. În plus, toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare pește viu și proaspăt.

Supermarketul funcționează în incinta unui centru comercial din Timișoara.

„Spațiile în care era depozitat și comercializat peștele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc. Mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzătoare. Spațiile de preparare alimente erau murdare, cu diferite improvizații a sistemelor de alimentare cu energie electrică etc.”, a transmis, miercuri, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Vest, Sorin Susanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.