Antreprenorul Adrian Cionca apariție inedită pe coperta revistei Luxury. Timișoreanul a dezvăluit...

Antreprenorul Adrian Cionca apariție inedită pe coperta revistei Luxury. Timișoreanul a dezvăluit care este cea mai mare satisfacție a sa

0
DISTRIBUIȚI

“Sunt un om care iubește oamenii.”, susține omul de afaceri, care dezvăluie multe secrete din culisele ascensiunii lui în business. A început în copilărie și a muncit din greu în adolescență, a început să facă afaceri cu un semieșec, dar a reușit să confirme și astăzi este un antreprenor reprezentativ în domeniul real estate.

”După ce am terminat cu agricultura la sat, am început să zugrăvesc apartamente la oraș. În imobiliare am debutat la vârsta de 18 ani după ce am luat un credit în valoare de 100. 000 de franci elvețieni, ipotecând apartamentul părinților. Acest lucru s-a dovedit a fi la vremea respectivă o afacere foarte bună în prima fază, dar extrem de proastă ulterior. Cert este că a consemnat intrarea mea într-o afacere care mi-a devenit treptat și profesie”, povestește Adrian Cionca în interviul din revista Luxury.

Până acum, proiectele din Timișoara însumează peste 1800 de case livrate de RPC Group, compania pe care o conduce.


Este o carte de vizită impresionantă pe care și-a construit-o cu determinare, cu ambiție, cu multă muncă și cu pricepere. Compania a căpătat o notorietate și mulți dintre cei care iau o casă de la RPC Group fac asta pe baza unei recomandări. Iar proiectele continuă, în acest moment fiind în lucru alte câteva sute de unități locative, în Timișoara, Moșnița Nouă sau la Covaci.

Adrian Cionca este un tânăr care a plecat de jos și apoi treptat s-a dezvoltat atât personal cât și profesional. A învățat de la oamenii din jurul lui, dar și din experiențele prin care a trecut, lucruri care l-au ajutat să devină omul de astăzi. Credința și iubirea pentru oameni îl călăuzește în cariera de antreprenor, dar îi îndrumă pașii și în acțiunile caritabile prin care transformă viețile celor aflați în nevoie.

”Îmi place să investesc în lucruri măsurabile, în calitate. Îmi place să investesc în Teen Challenge România, o organizație care ajută dependenții de substanțe și nu numai. Îmi place această organizație pentru că acolo văd soluții concrete. Văd oameni care vin disperați, familii disperate și pleacă de acolo transformați, pleacă sănătoși, pleacă redați familiei și societății. Iar asta este o investiție nu doar în omul care a suferit de o dependență, ci este o investiție în generațiile care vin după. Asta mă entuziasmează. Să știu că putem aduce plus valoare societății noastre, oamenilor, familiilor să le redăm bucuria, să le redăm stabilitatea, să le redăm libertatea. Deși mai există și unii oameni care se întorc la ceea ce au fost, există ceilalți care sunt salvați. Este o chestie tangibilă. Intră 100 de dependenți și pleacă 90 de oameni recuperați. Asta este cea mai mare satisfacție a mea. De asemenea, susțin organizațiile care luptă împotriva avortului, dar care respectă în aceeași măsură drepturile femeilor, și îmi plac proiectele în care copiii sunt încurajați să își depășească propriile limite, în sensul cel mai bun.”, a mai dezvăluit Adrian Cionca.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.