Anunț important pentru locuitorii din Ghiroda – străzi blocate și trasee deviate

Anunț important pentru locuitorii din Ghiroda – străzi blocate și trasee deviate

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Ghiroda a anunțat că a fost obținut avizul Poliției Rutiere pentru închiderea și devierea traficului în zona lotului 8, pe străzile Pădurea Verde (parțial: de la str. Bobâlna până la str. Nufărul), Bujorilor, Florilor și Lalelelor, unde continuă procesul de modernizare.

Începând de marți, 2 noiembrie, de la ora 08:00, pe străzile mai sus menționate, circulația va fi închisă total până în momentul în care va fi posibilă redeschiderea traficului (aproximativ până la mijlocul lunii decembrie).

Începând de săptămâna viitoare, se vor executa lucrări pentru pregătirea terasamentelor (drum și trotuare), se vor monta bordurile, se va turna mixtură asfaltică și se vor monta căminele de preluare a apelor pluviale cu grilaj la suprafață.

Trotuarele vor fi executate până la nivel de beton, urmând ca anul viitor, imediat ce vremea va permite, să se aducă la forma finală.

„Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru firma executantă cât și pentru cetățeni, avem rugămintea ca până luni seara (1 noiembrie) să eliberați străzile unde se lucrează de autoturisme parcate și să evitați parcarea lor la colțurile de stradă (în special Aleea Crinilor cu Str.


Răchitei). De asemenea, adresăm rugămintea cetățenilor care locuiesc pe str. Nufărul să parcheze mașinile pe o singură parte a carosabilului, deoarece devierea traficului a celor care intră din Calea Lugojului, precum și a celor de pe străzile învecinate, se va efectua prin str. Nufărul cu ieșire pe str. Zorilor (conform foto)”, au transmis reprezentanții Primăriei Ghiroda.

Începând de marți, 2 noiembrie, pe străzile cuprinse în acest proiect, nu se va mai putea circula decât pietonal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.