Înregistrarea în care doi liberali din Timiș încearcă să convingă un deputat...

Înregistrarea în care doi liberali din Timiș încearcă să convingă un deputat AUR să lipsească de la votul moțiunii de cenzură: „Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata”

0
DISTRIBUIȚI

„Nu am vrut să-l «ung» cu absolut nimic. Ne-am întâlnit la o cafea, atunci l-am cunoscut, erau și alți oameni de față. Nu am ce promisiuni să fac și nici nu am competențe de acest gen”, ne-a spus deputatul Cosmin Șandru înainte de apariția în spațiul public a dovezilor că a participat, alături de directorul STPT, Nicolae Bitea, la tentativa de „cumpărare” a unui reprezentant AUR.

Scopul liberalilor era ca deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica, să lipsească marți de la votul moțiunii de cenzură depusă de PSD la dresa Guvernului Cîțu.

Co-președintele AUR, George Simion, a publicat luni seara pe contul său de youtube, o înregistrare audio în care susține că este vorba despre deputatul PNL, Cosmin Șandru, în timp ce încerca să-l convingă pe deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica, să lipsească marți de la votul moțiunii.

Șandru a negat că ar fi negociat și oferit funcții.


Simion a anunțat în cursul zilei de luni că înregistrările au fost trimise la DNA.

În înregistrare se aude cum Șandru îi propune deputatului AUR să negocieze: „Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate”.

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica refuză și îi explică liberalului că s-a întors din Anglia în țară, unde câștiga la fel de mult, pentru că este „sătul de ce se întâmplă și nu se mai poate continua așa”.

Iată fragmentul de convorbire, așa cum a fost publicat pe Youtube de președintele AUR, Geeorge Simion:

Nicu Bitea: Există vreo șansă să negociem?

Ciprian Titi Stoica: Bă, eu zic că nu… Eu așa zic că nu.

Nicu Bitea: Bun, dar ce-ar trebuit făcut ca să putem negocia? Ia spune…

Cosmin Șandru: Eu ți-o spun direct: promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Înțelegi? Ne spui unde, instituții deconcentrate, nu știu..

Ciprian Titi Stoica: Mhm.. Nu are rost, cum să vă zic, să vă fac să nu vă pierdeți timpul. Eu am avut un serviciu în Anglia, înțelegi, la trei minute de casă, lucram patru zile, toate duminicile libere, eram cel mai mare grad în stație, luam aceeași bani pe care îi iau ca deputat. Eu nu am venit pentru… Înțelegi? Eu am venit fiindcă sunt sătul de ce se întâmplă și nu se mai poate continua așa. Și voi, că sunteți tineri și de bună credință, ar trebui și voi să înțelegeți lucrul ăsta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.