Apelul disperat al unei mame singure și foarte bolnavă. Cum o puteți...

Apelul disperat al unei mame singure și foarte bolnavă. Cum o puteți ajuta

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1142011924">

Timișoreanca Bianca Gubranszki în vârstă de 44 de ani trece prin clipe cumplite acum. Diagnosticul primit din partea medicilor este tumoră ovariană bilaterară (operată în data de 8.09.2021 cu histerectomie totală cu anexectomie bilaterală). De asemenea, aceasta suferă și de tumoră malignă la sân și tumoră malignă ganglioni limfatici ai axilei şi membrului superior.

Bianca este o mamă care își crește singură fiul, Darko (12 ani), o femeie pe care viața a purtat-o printr-un carusel de emoții, de lipsuri, de bucurie, de tristețe, o viață deloc ușoară, dar niciodată nu s-a plâns, nu a cerut ajutorul până acum.

„Sunt în concediu medical de un an și jumătate, singurul meu venit, mă ajută mama mea din pensia ei și m-au susținut colegii mei, prieteni, rude, foarte multă lume îmi este alături în funcție de posibilitățile lor. Dumnezeu m-a ajutat și am trecut cu bine peste operație! Sunt 100% sigură că mă va ajuta și pe mai departe! Ideea e că se poate orice dacă ai credință și lupți pentru ceea ce îți dorești! Vă mulţumesc din suflet tuturor!”, a transmis Bianca Gubranszki.

Donaţiile se fac doar în contul bancar:

Gubranski Bianca Brighitta

RO32RNCB0736111756620001

 

„Întrucât Bianca a făcut deja prima tură de chimioterapie starea ei fizică este una proastă, se luptă cu reacțiile adverse specifice unui astfel de tratament deosebit de agresiv. Orice formă de susținere este binevenită, financiară, morală! Ea trăiește împreună cu Darko și buni, o doamnă minunată trecută de 70 de ani, care a preluat total sarcinile casei. Tot respectul pentru buni, o îmbrățișez!”, a transmis Ema Peregi, prietena Biancăi, în grupul de Facebook  – Less is more.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.