Aproape 10.000 de sesizări a primit Poliția Locală de la începutul anului....

Aproape 10.000 de sesizări a primit Poliția Locală de la începutul anului. Ce reclamă timișorenii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-992561872">

De la începutul acestui an, Poliția Locală Timișoara a primit 9.586 de sesizări de la cetățeni.

Cele mai multe dintre ele, 5.198, au fost făcute telefonic, iar pe e-mailul instituției, în scris la sediu ori prin intermediul formularului de contact de pe site-ul instituției s-au mai primit alte 4.388 de reclamații.

Cele mai multe probleme semnalate telefonic de timișoreni se referă la autovehicule parcate neregulamentar pe spațiul verde, în zone cu indicatorul Oprirea interzisă, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, care blochează căile de acces către curți, intrări, parcări etc.

De asemenea, un număr semnificativ de sesizări au fost și cele referitoare la abandonarea de deșeuri pe domeniul public, murdărirea străzilor cu diverse materiale de construcții, dar și pe linie de ordine publică, gălăgie în apartamente sau în apropierea unor localuri.

„De asemenea, timișorenii mai reclamă frecvent situațiile în care posesorii de animale de companie le plimbă fără lesă și/sau botniță, nu curăță după acestea când le scot la plimbare sau dețin câini care latră, deranjează ori îi lasă liberi în curți comune.

La capitolul sesizări scrise, pe lângă cele referitoare la protecția mediului, un număr mare de plângeri se referă la autovehicule abandonate, precum și la construcții degradate sau construite fără a fi respectate normele legale in vigoare”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.