AUR’A a avut parte de o întâlnire memorabilă cu tenorul Andrea Bocelli

AUR’A a avut parte de o întâlnire memorabilă cu tenorul Andrea Bocelli

0
DISTRIBUIȚI

La Casa Colonica, o bijuterie arhitecturală italiană din Portici, ținutul Napoli, a găzduit, recent, unul dintre cele mai celebre și de suflet evenimente din Italia: cina de gală pentru susținerea Fundației Andrea Bocelli.

AUR’A a fost degustată de invitații speciali ai tenorului, un veritabil filantrop care dezvoltă proiecte umanitare în beneficiul oamenilor și comunităților.

„Credința noastră în dragoste și dreptate ne cheamă să construim o lume mai bună decât cea pe care am găsit-o”, spune Andrea Bocelli, când prezintă viziunea sa despre caritate.

Prezența apei AUR’A la eveniment, ca apa oficială, a fost o întâmplare magică, onorantă și fericită.


@auragoldwater_italy este artizanul principal.

Misiunea Fundației Andrea Bocelli este de a ajuta oameni și comunități care suferă de boli, sărăcie și excludere socială prin promovarea și sprijinirea proiectelor umanitare naționale și internaționale care îi ajută să depășească barierele și să își exprime întregul potențial.

Fundaţia „Andrea Bocelli” a fost înfiinţată în 2011 de Andrea Bocelli şi soţia lui, Veronica Berti Bocelli, cu scopul de a ajuta persoane aflate în dificultate din cauza bolilor, sărăciei şi excluziunii sociale, prin promovarea şi sprijinirea proiectelor naţionale şi internaţionale care sprijină depăşirea acestor bariere şi exprimarea deplină a potenţialului acestor persoane.

Apa a ajuns acolo prin partenerii de la Aur’a Gold Water Italy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.