Autorităţile norvegiene despre atacul cu arc și săgeți în urma căruia cinci...

Autorităţile norvegiene despre atacul cu arc și săgeți în urma căruia cinci oameni au murit: Pare a fi un act terorist

1
DISTRIBUIȚI

Atacul comis miercuri seară în oraşul norvegian Kongsberg, soldat cu moartea a cinci persoane, „pare a fi un act de terorism”, a anunţat joi Serviciul de securitate din Norvegia (PST).

„Incidentele din Kongsberg par a fi, în acest moment, un act de terorism, dar investigaţia va clarifica în mod detaliat care au fost motivele”, a comunicat Serviciul de securitate al Poliţiei (PST), conform postului Sky News.

Autorul atacului, Espen Andersen Brathen, un danez în vârstă de 37 de ani converyit la islam, este interogat în continuare pentru a furniza detalii despre motive.


Procurorul de caz, Ann Iren Svane Matthiassen, a declarat că individul a recunoscut comiterea atacului, soldat cu cinci morţi şi doi răniţi, conform celui mai recent bilanţ, prezentat de publicaţia Aftenposten.

Autorităţile norvegiene analizează toate ipotezele în cazul atacului comis în orăşelul Kongsberg, situat la aproximativ 80 de kilometri de Oslo. Autorul atacului a mai fost condamnat în trecut pentru deţinere de canabis şi furt.

1 COMENTARIU

  1. daaaa, „pare” a fi un act terorist, de catre un islamist radical. ei in stau sa caute legatura intre islam si terorism. tare greu, asa e cand ai politicieni homosexuali sau sclavi ai „bancilor mondiale”, ca sa nu le zicem altfel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.