Avansează lucrările de extindere a secției „Urgențe” de la Spitalul Județean din...

Avansează lucrările de extindere a secției „Urgențe” de la Spitalul Județean din Timișoara, dar și lucrările la viitoarea maternitate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1121856028">

Administratorul județului, Marian Constantin Vasile, a verificat, azi, stadiul execuției lucrărilor de la noua Maternitate și pe cele de la șantierul de extindere al Unității de primiri urgențe.

La UPU, constructorul este cu o săptămână înainte față de graficul de lucrări și are o țintă optimistă: ridicarea etajului I până la sfârșitul anului. Cu certitudine, până în ianuarie 2022, va fi finalizat parterul, dar fiindcă nu mai întâmpină probleme tehnice și lucrează indiferent de condițiile meteo, constructorul crede că va face mai mult decât e prevăzut în graficul de lucrări. Cu același scop, acesta a suplimentat și numărul de muncitori.

În prima decadă a lui noiembrie 2021, pe șantierul UPU, Inspectoratul de Stat în construcții va verifica atât calitatea cât și conformitatea lucrărilor, iar imediat după, constructorul va putea turna placa peste subsol. Peste iarnă, se vor executa lucrări la interiorul structurii.

Nici pe șantierul noii Maternități nu sunt probleme în execuție, conform graficului, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc finalizarea armării radierului și montarea instalațiilor aferente. Săptămâna viitoare se va turna radierul la corpul A și va începe montajul stâlpilor și pereților. Până la Crăciun  se dorește să fie placă peste demisol la ambele corpuri de clădire, ceea ce ar însemna depășirea țintelor din contract care prevăd doar realizarea plăcii peste corpul A.

Pe viitor nu sunt așteptate reduceri de ritm de lucru și nu sunt probleme majore generate de Covid-19, muncitorii fiind vaccinați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.