Cadavrul incendiat al unui copil fără picioare, descoperit lângă un cimitir UPDATE...

Cadavrul incendiat al unui copil fără picioare, descoperit lângă un cimitir UPDATE 2 Ce s-a stabilit la necropsie

1
DISTRIBUIȚI

 

 

 

Polițiștii sunt în alertă după ce un bărbat care-și plimba câinele a făcut o descoperire macabră – în apropierea cimitirului din cartierul Bujac din Arad a dat, aseară,  peste cadavrul unui copil care nu avea picioare.

Bucăţi de corp incendiate și resturi de haine au fost găsite pe un teren viran de lângă cimitir. Bărbatul care a făcut descoperirea a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Anchetatorii sosiţi de urgenţă la faţa locului au împrejmuit perimetrul şi au început investigațiile  După cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că trupul neînsufleţit ar aparţine unui copil în vârstă de aproximativ opt ani.


Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii încercând să stabilească identitatea victimei și cine este autorul oribilei crime.

UPDATE 1 Surse din cadrul anchetei susțin că victima ar fi o fetiță cu vârsta între cinci și opt ani.

UPDATE 2 Procurorii încearcă să identifice cadavrului și fac cercetări pentru infracțiunile de omor și profanare de cadavre. Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, a declarat că a fost efectuată necropsia, iar concluziile preliminare arată că este vorba de cadavrul unei fetițe de 5-6 ani.

Procurorii susțin că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent în zona capului și că decesul ar fi survenit cu 24-48 de ore înainte de găsirea cadavrului.

Anchetatorii fac acum eforturi pentru identificarea cadavrului. În zonă nu au fost înregistrate cazuri de copii dispăruți. Procurorii fac cercetări pentru infracțiunile de omor și profanare de cadavre

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.